Tu smo, da vam pomagamo

Storitve

Za strokovno pomoč nas kontaktirajte:

Nudimo vam pomoč pri:

Soočanju s čustvenimi stiskami in osebnimi krizami
Doživljanju tesnobe

(težave, ki jih opredeljujemo kot specifične fobije, socialna fobija, panična motnja, agorafobija, obsesivno kompulzivna motnja, generalizirana anksioznost, itd.)

Depresiji
Izgorelosti
Tinitusu

(šumenje v ušesu)

Težavah v partnerskih odnosih
Težavah v družinskih odnosih
Težavah pri vzgoji otrok
Izboljšanju kvalitete življenja pri ljudeh s psihozo
Motnjah hranjenja
Izboljšanju samopodobe
Izgubah in žalovanju

Pri svojem delu združujemo psihoterapevtska znanja iz:

V psihoterapijo se občajno vključujejo ljudje z diagnosticiranimi psihološkimi motnjami, v psihološko svetovanje pa se vključujejo predvsem ljudje z običajnimi življenjskimi težavami, kot so razni vzgojni problemi, težave v partnerskih in družinskih odnosih, osebne krize, težave na profesionalnem področju.

Psihološko izobraževanje se nanaša na spoznavanje psiholoških procesov in na učenje novih strategij/tehnik za spoprijemanje z neprijetnimi čustvi in mislimi. Pridobljena znanja, tako teoretska kot praktična, pozitivno vplivajo na izboljšanje vašega psihičnega počutja. Razumevanje problema je velikokrat ključ do rešitve.

Medicinska hipnoza se uporablja za lajšanje občutkov tesnobe, strahu (npr. pred nastopanjem, šolo, izpiti, itd.), fobij, razdražljivosti, agresivnosti, nemira in depresivnosti. Deluje pri zdravljenju psihosomatskih obolenj ter pomaga pri obvladovanju škodljivih navad kot sta kajenje in neutrezno prehranjevanje. Pomaga tudi pri zdravljenju nespečnosti, glavobolih in migrenah. Pripomore k povečanju motivacije in učinkovitosti pri športnikih.