Delavnice: Terapija na daljavo

Pomembna novica za  naše kolege in kolegice in pravzaprav za vse, ki se pri terapevtsko svetovalnem delu v času koronakrize srečujejo z izzivi terapije na daljavo:  Naša terapevtka Edina Šifrar, spec. transakcijsko analitične psihoterapije bo pod okriljem KVS (Kognitivno – vedenjsko svetovanje Slovenija) vodila sklop delavnic, ki  bodo preplet teoretičnih osnov in urjenja praktičnih veščin za nudenje kakovostne psihosocialne pomoči na daljavo. 

Tekom več kot štirih ur delavnic bodo udeleženci tako imeli možnost spoznati prednosti in pomanjkljivosti izvajanja svetovanja na daljavo ter poiskati rešitve, kako zmanjšati vpliv negativnih dejavnikov. Med drugim bodo tako lahko pridobili koristne napotke o prvem kontaktu pri svetovanju na daljavo, poglobljeno spoznali načela in smernice za izvajanje kakovostnega svetovanja na daljavo ter spoznali različne vrste klicev, s katerimi se lahko srečamo pri svetovanju na daljavo in njihove specifike. 

Delavnice bodo obsegale tudi tvorjenje usmeritev in sporočil za uporabnike, ki občutijo stisko, strah, tesnobo ali negotovost v povezavi s pandemijo Covid19.

Edina Šifrar, Defuzija

Termini delavnic (1,5h):

  • 6.2. 18.00-19.30
  • 13.2. 18.00-19.30
  • 20.2. 18.00-19.30

Več informacij najdete na tej povezavi.

Zbiranje prijav poteka do 2. 2. 2021 na e-naslovu: kvs.slovenija@gmail.com