Program IZGORELOST

3 mesečni program za ljudi, ki so na poti v izgorelost ali so izgoreli

Za strokovno pomoč nas kontaktirajte:

Ste kronično utrujeni? Vam primanjkuje energije za vsakdanje obveznosti? Slabo spite, težko zaspite ali se nenehno zbujate ponoči? Vas mučijo skrbi in druge nenehne neprijetne misli? Čutite tesnobo v telesu, napetost, stres? Ste razdražljivi, vas stvari hitro vržejo iz tira? Se težko skoncentrirate? Ste brezvoljni, apatični, ne čutite zadovoljstva v stvareh, ki so vas prej veselile? Ste izgubili zanimanje, motivacijo za delo in prostočasne aktivnosti?

Če ste se prepoznali v zgornjih vprašanjih, potem je velika verjetnost, da ste na poti v izgorelost ali pa ste že izgoreli. Izgorelost je v današnjem času zelo pogosta, do nje pa pride zaradi mnogoterih dejavnikov.

Center Medicohealth GYM vam v sodelovanju s Centrom za psihološko svetovanje in izobraževanje Defuzija ter v sodelovanju z MCL Psihiatrično ordinacijo, ponuja celovit program za preprečevanje in okrevanje po izgorelosti. Združili smo strokovnjake na področju telesne ter psihične regeneracije ter oblikovali 3 mesečni program, ki bo za vas poskrbel celostno.

Program bo potekal v obliki zaprte skupine (do 10 članov), v katerem boste vključeni v:
24 ur vadbe za regeneracijo telesa (dvakrat tedensko po eno uro)
12 srečanj skupinske psihoterapije po principih kognitivno vedenjske terapije (eno srečanje na teden, srečanje traja 75 minut)

V vadbenem delu programa se boste povezali s svojim telesom, ter se naučili, kako lahko s prav prilagojenimi vajami dosežete mišično sprostitev in miselni odklop. Vaje so sestavljene na način, da telo spravijo ven iz prisilnih položajev in drže, ki jo takšni položaji dolgoročno tvorijo. Vaje so sprostitvene, vključujejo elemente gibljivosti in mobilnosti. Na koncu vadbe pa je poudarek na dihalnih vajah in sprostitvi celotnega telesa. Vadba ne povzroča dodatnega stresa na telo, temveč spravlja telo v boljšo kvaliteto gibanja, ki pa posledično pripomore k boljši kvaliteti življenja.

V psihoterapevtskem delu programa pa bomo v skupini razmišljali o vzrokih za izgorelost ter se naučili konkretnih in učinkovitih ter znanstveno preizkušenih tehnik po principih kognitivno vedenjske terapije, s katerimi si boste lahko trajno pomagali iz izgorelosti ter dosegli več sproščenosti, lahkotnosti in občutka izpolnjenosti v vašem življenju.

Začetek

Pričetek programa ob zadostnem številu prijav.

Trajanje

12 tednov, vadba ob torkih (od 19h-20h) in četrtkih (od 18h-19h), psihoterapevtska skupina ob četrtkih po vadbeni skupini (od 19h-20.15 ure)

Cena

549 evrov

Kdo

program je namenjen ljudem, ki bi radi naredili nekaj za svoje telesno in psihično zdravje ter dobro počutje, ter tako preprečili ali okrevali po izgorelosti

Kje

MedicoHealth GYM Rehab.si, Šmartinska cesta 100, 1000 Ljubljana

Prijave

Center za psihološko svetovanje in izobraževanje Defuzija (068 605 207), E-pošta: info@defuzija.si ali preko spodnjega obrazca

Vodji programa
  • Dino Šunjerga, dipl. kineziolog
  • Barbra Petarka, univ.dipl.psihologinja, kognitivno vedenjska terapevtka

Prijavni obrazec

Na kratko opišite svojo situacijo in težave, s katerimi se soočate. Informacije nam bodo prišle prav pri razumevanju vaše situacije in ustreznemu razvoju programa.
Jamčim, da so vnesene informacije pravilne in točne. V program se prijavljam v svojem imenu in potrjujem, da se v program prijavljam sam/-a in po lastni želji. Zavedam se, da sem za uspeh in rezultat delavnice odgovoren/-a sam/-a z upoštevanjem pridobljenih metod in znanj. Zavezujem se, da bom ceno programa poravnal/-a pred pričetkom delavnice. Soglašam, da se moji osebni podatki, vneseni preko tega kontaktnega obrazca, obdelujejo le za namen izvedbe psihoterapevtskega programa "IZGORELOST" in ne bodo uporabljeni za druge marketinške namene ali posredovani tretjim osebam. Z izpolnitvijo in oddajo tega obrazca potrjujem, da se strinjam s temi pravili in pogoji ter se zavezujem, da bom spoštoval/-a določila programa "IZGORELOST" v času njegove izvedbe.